Ronaldinho objavio fotografiju s Messijem koja je izazvala veliku nostalgiju

Bilo jednom u Barceloni

Ronaldinho objavio fotografiju s Messijem koja je izazvala veliku nostalgiju

Endin Čaušević

Ronaldinho je za mnoge posljednji čarobnjak koji se pojavio na fudbalskim terenima u modernom fudbalu.

Ovaj Brazilac je najbolje dane svoje karijere proveo u Barceloni s kojom je osvojio sve što je mogao, a onda se itekako opustio i odlučio samo da uživa na terenu.

Mnogi žale što se Ronaldinho nije duže zadržao u Barceloni jer su sigurni da bi pravio čuda s Lionelom Messijem. Upravo je Brazilac asistirao za prvi Messijev gol u Barceloni dok je još bio samo tinejdžer.

Ronaldinho je danas na Facebooku objavio fotografiju s Messijem koja je probudila nostalgiju kod mnogih navijača Barcelone. Messi je tada bio samo dječak, a Ronaldinho njegov učitelj koji ga je itekako dobro naučio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija je nastala 2006. godine kada je Barcelona slavila titulu prvaka Španije i titulu Lige prvaka. S njima na slici je još i Thiago Motta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi