Ronaldinho od prve minute?
Ronaldinho na treningu

Brazilci odradili trening

Ronaldinho od prve minute?

Fudbalska reprezentacija Brazila odradila je trening na AFG Areni.

Prema najavama, selektor Brazilaca Manu Menezes sutra će Zmajevima suprostaviti formaciju 4-3-3, dakle sa tri napadača.

Sudeći po onome što je menezes večeras uigravao ovdje u St. Gallenu, u vrhu napada bi od prve minute trebali zaigrati Neymar, Hulk i Ronaldinho.

Brazilci najviše strahuju od hladnog vremena i Edina Džeke, ali su uvjereni u laganu pobjedu nad Zmajevima, kojima će u svakom slučaju prilično nedostajati povrijeđeni Senad Lulić.
Selektor BiH Safet Sušić potvrdio je da će u susret krenuti sa dva napadača, Edinom Džekom i vedadom Ibiševićem.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na golu će definitivno stajati Asmir Begović, kao i Emir Spahić na mjestu stopera. Drugi stoper bi mogao biti Boris Pandža, a u tom slučaju će Sanel Jahić na mjesto desnog bočnog. uz lijevu aut liniju bi trebao ordinirati Saša Papac, a ispred njega Sejad Salihović.

U veznom redu bi se mogli naći još Zvjezdan Misimović, Elvir Rahimić, dok za preotalo mjesto u veznom redu konkurišu roviti Miralem Pjanić, čija bi alternativa mogao biti Haris Medunjanin. Ipak, definitivno odluku o sastavu za sutrašnji susret Pape će donijeti sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.