Ronaldinha su pitali da li Mbappe podsjeća na "pravog" Ronalda, dobili su brutalno iskren odgovor

Legendarni Brazilac

Ronaldinha su pitali da li Mbappe podsjeća na "pravog" Ronalda, dobili su brutalno iskren odgovor

Admin Čaušević

Kylian Mbappe je već sada među najboljim igračima svijeta i sigurno ima svjetlu budućnost. 

Ovaj 23-godišnjak se nalazi na raskrnici karijere pošto još uvijek nije odlučio da li ostati u PSG-u ili potpisati za neki drugi klub, prije svih Real Madrid.

Francuz na terenu djeluje eksplozivno. Za protivnike je uglavnom nezadrživ dok i vrlo često trese protivničke mreže, već sada je na cifri od 213 golova.

Neki Mbappea i porede sa legendarnim Ronaldom da Limom, međutim Ronaldinho Gaucho ima potpuno drugačije mišljenje.

Upitan da li Mbappe podsjeća na ''pravog'' Ronalda Ronaldinho je haldno odgovorio da to nije slučaj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Postoji mnogo igrača sličnih karakteristika. Mbappe, Neymar, Messi... To su igrači koje volim gledati. Da li Francuz podsjeća na Nazaria? Istina je da me Mbappe ne podsjeća na njega", rekao je Ronaldinho.

Ronaldo da Lima je dugo godina bio najbolji napadač svijeta i ko zna gdje bi mu bila granica nije imao silnih problema s povredama.

Top Komentari

celikze
Koji se to igrac moze porediti sa njim.Hajde iskreno.Sjecate se izjave igraca kaze ide Ronaldo a Nesta i ja sami hahahaha
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi