Ronaldinhov agent: Ako bude kontakata, spremni smo pričati

Hoće li Brazilac zaigrati za Chapecoense?

Ronaldinhov agent: Ako bude kontakata, spremni smo pričati

Danas su se u svjetskim medijima pojavile informacija da bi nekadašnja zvijezda Barcelone, Ronaldinho, mogao zaigrati za brazilsku ekipu Chapecoense.

Podsjetimo da se avion sa njihovim fudbalerima srušio prije dva dana u Kolumbiji i da su gotovo svi igrači smrtno stradali.

Agent i brat nekadašnje zvijezde Barcelone Roberto Assis poručio je da je Ronaldinho dirnut pozivima na društvenim mrežama da pomogne Chapecoenseu, ali da odluku još uvijek nije donio.

"Veoma je teška situacija u ovom trenutku. Ipak, dok god budemo u prilici, mi ćemo pomoći. Ukoliko bude kontakata, spremni smo razgovarati. Veseli nas činjenica da se Ronaldinhovo ime pominje u kontekstu pomoći ovom klubu i mogu reći da smo mi spremni pomoći", rekao je Assis.

Podsjetimo da se, osim Ronaldinha, u vezu ss igranjem za ovaj klub dovodi i Juan Roman Riquelme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi