Ronaldinhov sin potpisao prvi ugovor, a u javnosti se pojavila i njegova majka

Nastavio očevim stopama

Ronaldinhov sin potpisao prvi ugovor, a u javnosti se pojavila i njegova majka

E. Čaušević

Ronaldinho je za mnoge ljubitelje fudbala mlađih generacija jedan od najomiljenijih fudbalera ikad.

Mnogi su počeli voljeti fudbal zbog magije koju nam je na fudbalskim terenima pokazivao Ronaldinho. Brazilac je bio jedan od posljednjih fudbalskih čarobljaka, a karijeru je završio prije nekoliko godina.

Ipak, čini se da je sve ostavio u dobrim rukama jer je njegov sin Joao Mendes odlučio ići istim stopama. Dok je ovaj 14-godišnjak nedavno bio na probi u Cruzeiru odlučio je čak kriti da mu je Ronaldinho otac kako bi sam zaslužio ugovor.

Svojim igračkim sposobnostima je oduševio čelnike kluba koji su s njim odmah potpisali saradnju, a kasnije su ostali šokirani kada su saznali da je to Ronaldinhov sin.

Mendesova karijera krenula je u pravom pravcu, a danas je zvanično postao član i Nike porodice. Ovaj 14-godišnjak je potpisao saradnju s Nikeom, a na potpisu ugovora prisustvovali su Ronaldinho i njegova majka Janaina Mendes.

 Joao Mendes has signed his first pro contract with Nike

Top Komentari

DelijeSever
Ronaldinho je Bog fudbala.
0 5
Turgut2
Ronaldinho kakav igrac i dribler bio jooj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi