Ronaldo: Brazil je duplo slabiji bez Neymara

Legendarni Brazilac pesimističan

Ronaldo: Brazil je duplo slabiji bez Neymara

Legendarni Brazilac Ronaldo je za tamošnje medije najavio predstojeću Copa Americu te istakao kako je pesimista po pitanju plasmana svoje reprezentacije.

Prema njegovom mišljenju, izbivanje Neymara će biti veliki problem Carlosa Dungu i njegove izabranike.

"Pesimista sam što se tiče Brazila na Copa Americi. U prethodnih nekoliko godina smo se mučili i sa Neymarom u ekipi, a bez njega smo duplo slabiji. Naravno, vjerujem u ekipu, ali znam da će biti teško", rekao je Ronaldo, koji je potom u vedrijem tonu progovorio o Olimpijskim igrama u Riju:

"Na Olimpijadi imamo velike šanse, možda i najveće od svih učesnika. Igramo pred svojim navijačima, a i Neymar će biti tu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Copa America se igra od 3. do 26. juna u Sjedinjenim Američkim Državama, dok su Olimpijske igre na rasporedu od 5. do 21. augusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi