Ronaldo debitovao za Juve: Navijačima je trebalo samo osam minuta strpljenja

Portugalac odmah pogodio

Ronaldo debitovao za Juve: Navijačima je trebalo samo osam minuta strpljenja

Danas je poseban dan za malo mjesto Villar Perosa koje se nalazi nedaleko od Torina.

Upravo na ovoj lokaciji Juventus od sredine prošlog stoljeća svakog ljeta igra test utakmicu pred početak nove sezone i to protiv B tima.

Ove godine je vladalo nezapamćeno interesovanje zbog dolaska Cristiana Ronalda, pa je umjesto 5.000 gledatelja, koliko je bilo planirano, stiglo tri puta više.

Oni su samo osam minuta čekali na prvi gol, a postigao je ko drugi nego Ronaldo. U video prilogu možete pogledati kako je to izgledalo:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi