Totti: Messi je broj jedan, ali nemojte reći Ronaldu

Princ Rima u svom stilu

Totti: Messi je broj jedan, ali nemojte reći Ronaldu

E. Čaušević

Legendarni fudbaler Rome, Francesco Totti, nakon završetka karijere priznao je da sada ima mnogo više vremena da prati ostale klubove i mnogo više utakmica.

U modernom fudbalu danas je nemoguće da neki bivši fudbaler izbjegne pitanje o tome ko je bolji Messi ili Ronaldo. Tako je bilo i s Tottijem koji je u intervjuu za italijanske medije konačno otkrio za koga vjeruje ko je bolji, ali naravno to je uradio na svoj način.

"Više volim fudbal od prije nekoliko godina, danas je sve jednostavno ludo. Fudbal se baš promijenio i više volim onaj romantični fudbal koji se igrao prije deset i više godina, a danas je sve oko biznisa. Imate igrače poput Ronalda i Neymara. Neymar je primjer velike cijene, pa ludo je platiti nekoga 250 miliona eura", rekao je Totti, te se konačno na kraju osvrnuo na pitanje:

"Pitali ste me za koga mislim da je bolji Messi ili Ronaldo? Izbjegavao sam uvijek da odgovaram na takva pitanja, ali evo sad ću prekršiti to pravilo. Messi je broj jedan, ali nemojte to reći Cristianu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi