Ljutiti Ronaldo se nije mogao kontrolisati: Na poluvremenu urlao na ljude na klupi Al Nassra

Teško mu sve ovo pada

Ljutiti Ronaldo se nije mogao kontrolisati: Na poluvremenu urlao na ljude na klupi Al Nassra

Esmer Oštraković

Veoma frustriran bio je Cristiano Ronaldo na poluvremenu utakmice između Al Nassra i Al Wehde koju je na kraju njegova ekipa izbubila sa 1:0.

Kamere su snimile jako ljutog Portugalca koji je na poluvremenu ima šta da kaže i urlao je na ljude na klupi Al Nassra.

Iako je jako teško čuti šta govori, dovoljno se čuje to da je jako bijesan i da mu je ponovo neko drugi kriv za neuspjeh.

Al Wehda je povela u 23. minuti golom bivšeg igrača Plzena Jean-Davida Beauguela, a ispostaviće se da je to i jedini gol na utakmici.

U 53. minuit Abdullah Al Hafith (30) je dobio drugi žuti karton, pa je Al Wehda ostala sa igračem manje i činilo se da će Al Nassr predvođen Ronaldom na kraju doći ili do izjednačenja, a možda i do potpunog preokreta.

Čak 24 udarca Ronalda i saigrača prema golu Al Wehde, ali sve to je bilo uzaludno jer su ostali bez velikog finala.

Al Wehda će se za trofej boriti protiv Al-Hilala, a Ronaldo taj meč može da gleda samo kao neutralni navijač sa tribina ili putem TV-a.

Ronaldo je s Al-Nassrom sve dalje od titule jer su prepustili prvo mjesto, a poraženi su i u preostala dva kupa.

Portugalac je bio vidno razočaran i utučen nakon što je sudija odsvirao kraj. Nije navikao na neuspjehe, ali ovo nije prvi put da je morao da čestita boljem.

Top Komentari

user1676560946
Fudbalska prevara penaldica, ne moze nekoj Wahdi dati gol, ipak je njegov teren Lihtenstajn koji je 189 na svijetu i Luxemburg 138 na svijetu, Wahda je pojam za njega
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije