Ronaldo ima jednostavan odgovor na pitanje o De Gei

Baš jednostavno

Ronaldo ima jednostavan odgovor na pitanje o De Gei

Posljednjih mjeseci, pa možemo reći čak i godina, španski golman David De Gea spominje se u kontekstu transfera u Real Madrid.

Iako prelazni rok još nije ni počeo, a Real Madrid još nije završio sezonu, inostrani mediji svakodnevno pišu da je David De Gea na pragu transfera u ovaj klub. Možda taj transfer i ne bi djelovao toliko nemogućim da na golu Real već nema fantastičnog Keylora Navasa. 

Čak je i najbolji fudbaler Madriđana Cristiano Ronaldo upitan o ovim špekulacijama, a njegov odgovor bio je veoma jednostavan.

"Keylor Navas je golman Real Madrida. De Gea je dobar golman, ali on je golman Manchester Uniteda", rekao je Ronaldo pa dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Novinari govore o 50.000 mogućih pojačanja za Real i uvijek je isto. Od svih tih igrača, na kraju će jedan ili dvojica doći i to je to", poručio je Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije