Ronaldo: Italija je najveće razočarenje ovog Svjetskog prvenstva
Portugalac smatra da Italija zaslužuje igrati na Svjetskom prvenstvu

Tako smatra peterostruki osvajač Zlatne lopte

Ronaldo: Italija je najveće razočarenje ovog Svjetskog prvenstva

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo smatra da je Italija zaslužila da igra na narednom Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Kao što već svi znamo, Azzurri neće igrati u Rusiji zato što u dva baraž meča nisu uspjeli da poraze Šveđane već su izgubili ukupnim rezultatom 1:0.

Mnogi smatraju da je njihovo neučešće najveće iznenađenje, a sa ovim tvrdnjama je saglasan i najbolji fudbaler svijeta.

"Svjetsko prvenstvo bez Italije? To neće ništa promijeniti, ali mislim da Italija zaslužuje da bude tamo jer je jedna od historijski najboljih reprezentacija. Ali, svi znamo kakav je fudbal. Nekada postoje iznenađenja, a najveće iznenađenje ovog puta je ispadanje Italije", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Dodajmo da osim Italije na Svjetskom prvenstvu neće igrati još nekoliko velikih reprezentacija kao što su Sjedinjene Američke Države, Čile ili Holandija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi