Ronaldo je ovog ljeta imao dogovoren spektakularan transfer, ali je korona sve uništila

Uh, kakav bi to napad bio

Ronaldo je ovog ljeta imao dogovoren spektakularan transfer, ali je korona sve uništila

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je prije dvije godine odlučio da napusti Real Madrid i potpiše za Juventus što je bilo iznenađenje za sve.

Ronaldo je stigao u Staru damu kako bi konačno ovom klubu donio trofej Lige prvaka, ali to mu još uvijek nije uspjelo. Prije nekoliko mjeseci uveliko se špekulisalo da Ronaldo želi ponovo da mijenja sredinu, ali te priče su sada skoro nestale.

No, France Football odlučio se dotaći Ronalda i njegovog statusa u Juventusu. Oni su objavili da je Ronaldo na polusezoni odlučio da će na ljeto siguirno mijenjati klub jer je imao veliku ponudu od PSG-a.

Parižani su bili spremni da ga učine najplaćenijim igračem na svijetu i CR je imao želju da potpiše za ovaj klub i usmeno je sve bilo dogovoreno, ali je to palo u vodu. Zbog krize koju je izazvala pandemija koronavirusa jasno je da PSG ne može ispuniti sve uslove koje je obećao Ronaldu, te se Portugalac predomislio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

France Football piše da je Ronaldo imao želju da čini tandem s Neymarom i Mbappeom što bi zaista bilo spektakularno. No, pojava koronavirusa je sve promijenila, te je najizglednije da Ronaldo ostane u Juventusu još najmanje jednu sezonu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Juventus lošiji sa Ronaldom nego bez njega.Isto bi bilo i sa PSG.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi