Ronaldo je ovom porukom pokazao šta misli o FIFA-inoj nagradi koju nije dobio

Slika govori sve...

Ronaldo je ovom porukom pokazao šta misli o FIFA-inoj nagradi koju nije dobio

Čini se da Cristiano Ronaldo ne može da se pomiri sa tim što nije dobio FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača godine, koja je otišla u ruke njegovog donedavnog saigrača Luke Modrića.

Portugalac je navikao dobijati individualna priznanja, a da mu nije pravo što i ove godine nije završio na tronu pokazuje i fotografija koja je objavljena na zvaničnoj stranici njegovog muzeja.

Uz fotografiju riznice Ronaldovih trofeja i medalja stoji opis "Ovi trofeji se ne mogu opljačkati, postoji alarm", čime se jasno aludira da je Cristiano pokraden u ovom izboru.

Inače, Cristiano Ronaldo se nije pojavio na ceremoniji u Londonu, pa valjda i to nešto govori...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

View this post on Instagram

Estes troféus ninguém rouba 👀 tem alarme

A post shared by Museu CR7 (@museucr7funchal) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi