Spremite se za veliki nogometni glamur: Messi i Ronaldo zajedno, trener Zidane

Beckham želi zvijezde u Inter Miamiju

Spremite se za veliki nogometni glamur: Messi i Ronaldo zajedno, trener Zidane

Inter Miami će od 2020. godine stupiti na scenu u američkoj MLS ligi, a iza njega stoji veliko nogometno ime, nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda David Beckham.

Beckham želi s Interom iz Miamija da piše historiju MLS-a, a također je spreman da u tim dovede dosta evropskih zvijezda.

"Želim oformiti najveći i najbolji klub u Americi. Zbog toga moramo da privučemo neke od najboljih igrača", govori Beckham.

Kako navodi londonski Times, njegova najveća želja je Lionel Messi, koji će po isteku ugovora s Barcom imati 33 godine, a u podsvijesti legendarni engleski nogometaš ima spajanje Messija i Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, Becks planira i da dovede Zinedinea Zidanea za trenera, a u timu namjerava da mu igraju nekadašnji saigrači poput Valencije, Falcaa, Nanija...

Tog ljeta 2020. godine mnogi od njih bit će u poznim godinama, ali kada ih spojite u jednom timu onda imate pravi nogometni glamur i ekipu koja će puniti stadione gdje god da se pojavi. Beckhamove ambicije su zaista velike, ostaje da vidimo može li se sve to sprovesti u djelo.

Top Komentari

Benjamingst
Bio 2 puta u San Jose gledao MLS I nikad vise...
13 0
madr1dist4
Pusti snovi
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi