Ronaldo je poslao indirektnu poruku Sarriju, oglasile se i njegove sestre

Nije bio povrijeđen

Ronaldo je poslao indirektnu poruku Sarriju, oglasile se i njegove sestre

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je briljirao protiv Litvanije, zabivši tri gola u dresu Portugala.

Portugal je zadržao bod prednosti ispred Srbije i osigurat će plasman ukoliko u nedjelju svladaju u gostima Luksemburg ili Srbija ne pobijedi Ukrajinu.

Nakon još jedne fantastične utakmice Ronaldo je zagrlio svog trenera Fernanda Santosa, a mnogi smatraju da je to bila i snažna javna poruka njegovom treneru u Juventusu Mauriziju Sarriju.

Sarri je, podsjetimo, protiv Milana izvukao iz igre Ronalda, a Portugalac navodno uvrijedio trenera ružnim riječima.

Sarri je govorio da je Ronalda izvadio iz igre jer je povrijeđen, ali je Santos sinoć nakon utakmice potvrdio da njegovom najboljem igraču nije ništa.

Sada su se u sve umiješale i Ronaldove sestre, pa je Katia Aveiro na Instagramu napisala:

"Nemojte se za*ebavati s njim. Sestrin ponos!", napisala je Ronaldova sestra.

I druga sestra Elma Aveiro ostavila je sličnu poruku na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Malilav22
Respekt za Ronalda al Litvanija koja je u 8 utakmica primila 25 golova i samo jedan remi ostalo poraz nije isto zabiti kao Italijanskoj ligi jacem protivniku
2 0
K79
Sarri pravi šef a sa šefom nema za****ncije igraju samo najspremniji jer rezultati tima je ispred svih pa makar bio i Ronaldo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti