Ronaldo konačno čestitao Modriću, a onda provocirao Salaha

Portugalac se oglasio na Instagramu

Ronaldo konačno čestitao Modriću, a onda provocirao Salaha

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Luka Modrić prije nekoliko dana proglašen je za najboljeg igrača svijeta na FIFA-inoj ceremoniji The Best.

Modrić se za ovu nagradu borio protiv Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha, a na kraju je dosta ubjedljivo došao do prvog mjesta. Ono što je mnoge naljutilo jeste odluka Ronalda da ne dođe na ovu ceremoniju, a danima se uopšte nije oglašavao povodom svega što se desilo.

Međutim, na Instagramu je Ronaldo konačno odlučio da prokomentariše činjenicu da je Modrić najbolji igrač svijeta za ovu godinu. Fudbaler Juventusa je čestitao svom bivšem saigraču na osvajanju ove nagrade, ali poslao i zanimljivu poruku.

"Čestitam Luki na osvajanju ove nagrade. Ja sam ih osvojio već nekoliko. Ipak, igram kako bih pobjeđivao, a ne osvajao nagrade. Već 15 godina sam na najvećoj razini i ponosan sam na sve ono što sam postigao. Salahov gol najbolji? Čestitam mu to je bio prekrasan gol, ali moj je bio najbolji", poručio je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije