Ronaldo konačno krenuo ka Torinu

Stara dama čeka svoju najveću zvijezdu

Ronaldo konačno krenuo ka Torinu

Najveća zvijezda Juventusa, Cristiano Ronaldo, se večeras konačno ukrcala na let za Torino.

Ronaldovom privatnom mlaznjaku je jučer uskraćena dozvola za polijetanje iz Madrida, kada je avion trebao krenuti na Madeiru i "pokupiti" Portugalca.

Ipak, Ronaldov avion je nešto kasnije dobio dozvolu za polijetanje i poletio ka Portugalu i Madeiri.

Sinoć se očekivalo da Ronaldo doputuje u Torino, ali je umjesto napadača u Italiju, njegovim privatnim avionom, doputovalo njegovo osoblje.

Međutim, danas portugalski Jornal de Madeira uvjerava da je 35-godišnji fudbaler konačno stigao na aerodrom na Madeiri i da se ukrcao na avion za Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako bi Ronaldo uskoro, ako već nije, trebao sletiti u Torino.

Podsjetimo neki fudbaleri Juventusa su već danas testirani na Covid-19, a Stara dama bi sutra trebala zvanično početi sa treninzima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi