Spomenuo nešto što nije smio: Del Piero jednom rečenicom "uništio" Vierija

Legende se "družile" na Instagramu

Spomenuo nešto što nije smio: Del Piero jednom rečenicom "uništio" Vierija

A. Čaušević

Legende fudbalske igre se u momentima kada je fudbal paralizovan "druže" putem društvene mrže Instagram. Za vikend su zanimljivu konverzaciju imali Alessandro Del Piero i Christian Vieri. 

Nakon što su se ispričali i prešli nekoliko tema Del Piero je postavio pitanje Vieriju koje ga je izbacilo iz takta pa je nekada odlični napadač odlučio da prekine razgovor.

"Sjećaš li se kada sam ti rekao da razgovor na Instagramu obavimo 5. maja?", pitao je Del Piero.

"Ne, to nisi trebao reći. Uništio si me s 5. majem. Ne daš mi da spavam. Pusti me na miru", glasio je Vierijev odgovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U posljednje kolo Serije A sezone 2001/2002 Inter je ušao kao vodeća ekipa, ali su Nerazzurri izgubili od Lazija s 4:2, dok je Juventus s 0:2 pobijedio Udinese i tako postao prvak Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi