Ronaldo promašio nemoguće, a onda se Morata osramotio za cijeli život

Kako ovo nije bio gol?

Ronaldo promašio nemoguće, a onda se Morata osramotio za cijeli život

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa trenutno igraju na svom terenu protiv Atalante.

Juventus je imao nestvarnu priliku u 11. minuti da dođe do prednosti, ali su se Alvaro Morata i Cristiano Ronaldo obrukali.

Morata je izašao sam ispred golmana gostiju i htio je biti nesebičan te je dodao loptu Ronaldu koji se spetljao i nije uspio da zabije gol.

No, lopta dolazi ponovo do Morate koji je htio petom da je pošalje u praznu mrežu, ali umjesto toga obrukao se za cijeli život.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Promašio nemoguče jer je dobio pas iza ledja,futavi novinaru....
6 10
_medinic_
Pa 100% zato sto je mislio da je u ofsajdu jer svaki gol je ofsajd var ponisti tako da nije se osramotio svaka mu cast igra dobro❤?
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi