Ronaldo napravio skandal u svlačionici nakon neodigranog meča Juventus - Napoli!

Portugalac "poludio"

Ronaldo napravio skandal u svlačionici nakon neodigranog meča Juventus - Napoli!

Admin Čaušević

Utakmica 3. kola Serije A između Juventusa i Napolija nije odigrana jer se gostujući fudbaleri nisu pojavili na terenu u planiranom terminu. 

Fudbaleri Juventusa su ispoštovali protokol do kraja, izašli su na teren zajedno sa sudijama, ali utakmice nije bilo.

Kada su se vratili u svlačionicu Cristiano Ronaldo je napravio skandal nakon što su mu saopštili vijest da ne može odmah na okupljanje reprezentacije.

Gazzetta dello Sport piše da je Ronaldo zagalamio na sve ispred klupskog rukovdostva i igrača jer mora ostati u hotelu i čekati dozvolu lokalne zdravstvene organizacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronalda je to jako iznerviralo, a na kraju je na vlastitu odgovornost napustio hotel, otišao je u svoj bom, a u ponedjeljak ujutro se priključio Portugalu.

U međuvremenu pokrenuta je istraga protiv igrača Juventusa koji su napustili hotel, a disciplinska komisija FS Italije će sljedeće sedmice donijeti konačnu odluku o meču s Napolijem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi