Ronaldo o povratku u Madrid: Nadam se da ovaj put neće provocirati

Juventus se našao u grupi sa Atleticom

Ronaldo o povratku u Madrid: Nadam se da ovaj put neće provocirati

Jučer je održan žrijeb grupa Lige prvaka, a Juventus se našao u grupi D sa Atletico Madridom, Bayer Leverkusenom i moskovskim Lokomotivom.

Na ceremoniji je bio prisutan i Cristiano Ronaldo, najveća zvijezda Juventusa. Portugalac je bio u konkurenciji za najboljeg igrača Evrope u prošloj sezoni, ali pomenutu nagradu nije dobio (ona je otišlau ruke Virgila van Dijka).

Ipak, novinari su iskoristili priliku pa su sa Cristianom Ronaldom otvorili nekoliko tema, a on je prokomentarisao i sam žrijeb.

Posebno se osvrnuo na povratak u Madrid i duel sa Atleticom, kojeg je sa svojim Juventusom prošle sezone izbacio u osmini finala Lige prvaka.

"Nadam se da me navijači neće opet provocirati, prozivajući me i govoreći mi stvari koje nemaju veze sa sportom. Osim toga, nadam se pravoj borbi na terenu", istakao je Ronaldo, pa nastavio:

"To je samo još jedna utakmice, Atletico je sjajan tim kao što svi i znamo. Bio sam u Realu dugo vremena tako da ih dobro poznajem".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Cilj Juventusa je da konačno stigne do trofeja Lige prvaka, ali je Ronaldo svjestan da će biti teško.

"Koji tim se nije pojačao ove godine? Svi su se pojačali da bi pobijedili... Nadam se da će trofej osvojiti Juventus i da će se to desiti ove godine, ali ovo je takmičenje u kojem je najteže pobijediti... Ne pobjeđuju uvijek favoriti, a mi se nadamo da je ovo naša godina", izjavio je Portugalac.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mikidk
Najbolji si Ali Juventus nikad nece osvojit ligu prvaka
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi