Ronaldo objavio novu fotografiju i pokazao kakav pogled ima iz vile u kojoj boravi

Ovdje ne može biti dosadno

Ronaldo objavio novu fotografiju i pokazao kakav pogled ima iz vile u kojoj boravi

Portugalska fudbalska zvijezda Cristiano Ronaldo objavio je novu fotografiju na Instagramu iz karantina u Madeiri na kojoj se vidi fantastičan pogled koji ima iz vile u kojoj boravi.

Ronaldo se jučer trebao vratiti u Torino, tako su barem pisali inostrani mediji. Ipak, on je promijenio planove i odlučio da ostane još nekoliko dana na Otoku Madeiro gdje odmara skupa uz porodicu.

Italijanska vlada dala je dozvolu građanima da od 4. maja treniraju na javnom prostoru, odnosno da rade vježbe i trče u parkovima, ali kolektivni sportski treninzi zabranjeni su do 18. maja.

Vjerovatno je zbog toga Ronaldo i odlučio da produži svoj boravak na rodnom ostrvu gdje sigurno uživa. Kako i ne bi kada ima fantastične uslove za sretan život.

Vila koju iznajmljuje košta ga 3.500 funti dnevno, a ako vidimo samo kakav pogledm ima iz nje, jasno je da vrijedi svake funte.

Ronaldo je objavio sliku na Instagram na kojoj je sa jednom od svojih kćerki te je u opis stavio 'Momenti' uz poruku svima da ostanu na sigurnom.

Zvijezda Juventusa na rodnom otku boravi već oko mjesec dana. Fudbal ne igra od početka marta kada je Seria A prekinuta i još uvijek nije poznato kada će biti nastavljena. Ako se fudbaleri vrate kolektivnim treninzima 18. maja, pretpostavlja se da bi liga mogla biti nastavljena oko dvije sedmice kasnije. Do tada će Ronaldo biti prinuđen da trenira po torinskim parkovima jer njemu niti bilo kojem drugom fudbaleru neće biti dozvoljen odlazak u trening centar svog tima. Takva odluka je potpuno nelogična jer bi igrači sigurno bili mnogo sigurniji na kolektivnim treninzima u trening centrima nego po parkovima, ali morat će se ispoštovati ono što je odlučila vlada.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je lider na tabeli s bodom više od Lazija, a Seria A do svog kraja sadrži još 12 kola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Uzivaj ljudino,zasluzio si. Da si ziv i zdrav ti i tvoja porodica !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi