Ronaldo odbija ponudu Juventusa jer već ima drugi dogovor?
Foto - EPA

Seli u MLS?

Ronaldo odbija ponudu Juventusa jer već ima drugi dogovor?

Midhat Šljivak

Ekipa Juventusa ponudila je Cristianu Ronaldu produžetak saradnje do 2024. godine.

Stara dama iz Torina napravila je fanastičan potez angažmanom jednog od najboljih fudbalera svih vremena i nije nikakvo čudo što ga žele zadržati usprkos činjenici da mu je 35 godina.

Ipak, iako je ponuda Juventusa na stolu, Ronaldo će je navodno odbiti jer planira karijeru da nastavi u američkoj MLS ligi.

CR planira da po isteku aktuelnog ugovora s torinskim timom u ljeto naredne godine ode u SAD, gdje bi mogao zaigrati za Inter iz Miamija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, Cristiano i vlasnik kluba David Beckham već imaju dogovorenu saradnju od ljeta 2022. godine i svakako bi CR bio ogromno pojačanje za ovaj klub.

Sigurno da bi Cristiano bio ogromna zvijezda u MLS-u i s marketinške strane odlazak 'preko bare' bi mu mogao donijeti izuzetan profit.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Kako da ne,jedva čeka da igra za neke amatere....
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi