Utučeni Matuidi ne želi da priča, poruku poslao preko supruge

Veznjak Juventusa pozitivan na koronavirus

Utučeni Matuidi ne želi da priča, poruku poslao preko supruge

A. Čaušević

Blaise Matuidi je drugi igrač Juventusa koji je zaražen koronavirusom. Potvrdio je to sinoć torinski klub.

Mautidi nema simptome Covid-19 virusa i nije u opasnosti, međutim saznanje da je zaražen je izuzetno teško palo iskusnom francuskom veznjaku.

Svjetski prvak iz Francuske nije želio davati izjave ili se oglašvati putem društvenih mreža, samo je zamolio suprugi Isabellu da prenese svima da je dobro.

Matuidi i njegova porodica su već sedam dana zatvoreni u svom domu, a samoizolacija ih očekuje i u narednih desetak dana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kući smo već sedmicu. Nismo imali kontakta s vanjskim svijetom. Tražimo mir i privatnost. I narednih deset dana ćemo vjerovatno ostati kući. Blaise neće da priča, samo me zamolio da kažem svima kako se osjeća dobro", poručila je Isabelle.

Matuidi je jedan od omiljnih igrača u svlačionici Juventusa i vijest o njegovoj zarazi uzdrmala je sve igrače Stare dame. Miralem Pjanić je bio prvi koji je dao podršku Francuzu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi