Ronaldo odgovorio Mourinhu na provokacije

Nije se dugo čekalo

Ronaldo odgovorio Mourinhu na provokacije

Portugalski stručnjak Jose Mourinho jučer je kritikovao Cristiana Ronalda zbog njegovog ponašanja pred sami kraj finalnog meča Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Ronaldo je tada, poput trenera, naređivao fudbalerima svoje reprezentacije šta da rade i sve vrijeme je skako pored aut linije, a Jose smatra da to nije mnogo pomoglo njegovim saigračima.

"On je bio previše emotivan, a to sigurno ne pridonosi momčadi i tome da im bude lakše", između osalog rekao je Mourinho.

Na odgovor Cristiana se nije čekalo dugo. Ronaldo je na društvenim mrežama postavio fotografiju na kojoj su s njim Pepe, Fonte i Bruno Alves s peharom prvaka Evrope, te je uz fotografiju dodao i poruku: 'Respektirao sam sve trenere i pokušao naučiti od njih. A kao što se kaže u mojoj zemlji, ne pljujem u tanjur iz kojeg jedem'.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li se ova poruka zaista odnosila na Mourinha, teško je reći, ali sigurno da Ronalda nije želio ostati dužan treneru Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi