Do sada neviđeno u ljutim derbijima: Ušao je u svlačionicu Juventusa, a tamo - Ronaldo se masira...

Portugalac oduševio reakcijom

Do sada neviđeno u ljutim derbijima: Ušao je u svlačionicu Juventusa, a tamo - Ronaldo se masira...

Admin Čaušević

Juventus je najomrženiji klub pod Vezuvom te navijačima Napolija pobjeda nad Bianconerima znači više od života.

Obzirom na netrpljivost i rivalstvo u prošlosti je bilo nezamislivo da domaći igrači ulaze u svlačionicu gostiju, međutim to se počinje mijenjati. 

Prvi koji je pomjerio granice je Victor Osmihen koji je imao silnu želju da napravi zajedničku fotografiju i uzme dres od Cristiana Ronalda. 

Osmihen je ušao u svlačionicu dok je Ronaldo bio na stolu za masažu, ali ga to nije spriječilo da ispuni želju mladom 22-godišnjem Nigerijcu.

Osimhen Meets Juventus Star  Cristiano  Ronaldo

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Osmihen je tražio od Portugalca dres i zajedničku fotografiju, a najpopularniji sportista današnjice mu je drage volje udovoljio kao što se može vidjeti i na fotografiji.

 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Sta je ovo Penalda pcela ubola u nos?
0 6
rocccavela
Nije OSMIHEN, pocniti pratiti fudbal/nogomet malo vise.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi