Ronaldo po dolasku u Valladolid dao obećanje koje smo godinama čekali

Vraća se na teren, ali samo kao pomoć na treninzima

Ronaldo po dolasku u Valladolid dao obećanje koje smo godinama čekali

E. Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo nedavno je postavo većinski vlasnik Real Valladolida čime se na velika vrata vratio u fudbal.

Ronaldo je za mnoge jedan od najboljih igrača svih vremena, a poznato je da je karijeru morao završiti dosta ranije zbog čestih povreda i problema zdravstvene prirode. Ipak, nakon nekoliko godina pauze vraća se u fudbal na velika vrata, a odluka da kupi Valladolid je oduševila javnost.

Brazilski čarobnjak je najavio velike stvari po dolasku u španski klub, ali je i dao obećanje koje godinama čekamo. Naime, Ronaldo je poručio da će se maksimalno potruditi da riješi problem s viškom kilograma koji ima već godinama.

"Nisam došao ovdje da igram jer jednostavno nisam u formi za to. Počet ću trenirati kako bih mogao trenirati s momcima iz ekipe i pomoći im koliko god budem mogao. Naravno, sve to će biti u dogovoru s trenerom. Radujem se novom izazovu u karijeri", poručio je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi