Ronaldo podijelio fotografiju s Pjanićem, ko zna da li je oproštajna?

S današnjeg treninga

Ronaldo podijelio fotografiju s Pjanićem, ko zna da li je oproštajna?

Edmir Škorić

Na današnjem treningu Juventusa vladala je pozitivna atmosfera, a posebno raspoloženi bili su Cristiano Ronaldo i Miralem Pjanić.

Dvije zvijezde Stare dame pozirale su za fotografiju koju je Portugalac kasnije objavio na Instagramu.

Obojica su nasmijani, pitanje je ko je sretniji od njih dvojice nekoliko dana prije nastavka sezone i duela s Milanom u polufinalu Kupa Italije.

I dok je Ronaldo maksimalno fokusiran na ono što slijedi, bh. veznjaku nije baš jednostavno, s obzirom da se svakodnevno piše o njegovom transferu u Barcelonu, pa je i sam svjestan da bi ovo mogli biti njegovi posljednji mečevi u dresu torinskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ko zna, možda je ova fotografija Ronalda s Pjanićem neka vrsta oproštaja?

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Pjanke ostaje u Juventusu 100%
5 3
Keno
drzi se ronalda pjanke, kakav messi
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije