15

Komentari (15)

zizu82
I sad on kao treba otići negdje van Španije da bi dokazao nekim debilima da je najbolji...hahahahaha.Evo sad će,samo što nije...hahahahaha Šta god ko mislio i pričao,najbolji je i to je fakta a to što to neki ne mogu da podnesu jer ih izjede ljubomora njega baš zaboli racku...
Dino_2000
A i brada mu stoji ko piletu sise.
Hooruk
Ko biva ronaldo otisao za izazovima a sve i jedan klub koji je promjenio, promjenio ga iskljucivo radi vece plate, messi ima lovu koju pozeli od barse tako da nema potrebe da trci u drugi klub radi love.
Dino_2000
@Hooruk On se drzi one da je bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu.
Hooruk
Drzi se ti slobode , nije ovo za tebe.
Dino_2000
@Hooruk Vidim i ti si moj pratilac,stvarno nisam.znao za ovoliku popularnost.Ti i tebi slicni koji pratite fudbal od kad igra Messi odrzacu jedan seminar.Kad se ovaj patuljak penzionise onaj isti Ronaldo ce gurati na 1000 golova.
Hooruk
Veliki sam tvoj pratilac jer malo gdje mogu procitat takve bisere ko u tvojim komentarima. Da je tebi brzinski odrzim jednu lekciju, taj isti ronaldo ne moze nikad igrat ovo sta mesi igra a mesi moze igrat kao ronaldo ( u sesnest cekat kreirane sanse) i da je igrao taj stil dosad bi mesi mašio 1000 golova.
Dino_2000
@Hooruk Razumijem te,ti si isto neki pacenik od 160 cm visine, u redu je.
Hooruk
Hvala ti na razumjevanju, mnogo mi to znaci jer i ja imam razumjevanje za ljude kojima je ovaj patuljak nabio komplekse, a sto se tice moje visine pogodio si ko prstom ...
Dino_2000
@Hooruk Kome ce on nabiti komlekse,pa niko ga i ne dozivljava da je musko,takvi ko ti ga prozvali vanzemaljac,valjda po onom crtanom, Alf vanzemaljac.
ubnt
Najbolji klub na svijetu al u khurzu ! Nije ni među najbolja 3 hobbitu !
Ninoox
Pa jarane moj da zaradjujes kao i on, da si osvoji sve sto se moze osvojiti sa klubom, za tebe bi i Kalesija bila najbolji klub na svijetu
DamirT
Idi komentarisi nesto drugo,nije fudbal za tebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.