Ronaldo poručio Messiju da se okuša u drugoj ligi, a on mu sada odgovorio

Ne ide mu se iz Barcelone

Ronaldo poručio Messiju da se okuša u drugoj ligi, a on mu sada odgovorio

Endin Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi osvojio je šestu Zlatnu kopačka čime je postao rekorder u historiji fudbala.

Niko prije njega nije uspio da šest puta bude najbolji strijelac u Evropi kada su u pitanju domaća prvenstva. Messi je prošle sezone bio prvi topnik La Lige sa 36 golova što niko nije uspio nadmašiti u ostalim evropskim ligama.

Messiju je jučer uružena Zlatna kopačka, a ceremoniju su uveličali i njegovi sinovi Thiago i Mateo koji su se pojavili na pozornici. Nakon dodjele nagrade Messi je govorio za prisutne medije.

Jedno od pitanja za kapitena Barcelone bilo je šta misli o tome što je nedavno izjavio Cristiano Ronaldo da bi se Messi trebao okušati u nekoj drugoj evropskoj ligi.

"Svi imaju svoje ciljeve. Zaista nemam potrebu da napustim najbolji klub na svijetu", kratko je prokomentarisao Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osvrnuo se i na to kada će okačiti kopačke o klin.

"To ću uraditi kada moje tijelo više ne bude moglo podnijeti napor. U glavi mislite da imate 25 godina i da još uvijek možete igrati punom snagom, ali u ovom slučaju je vaše tijelo to koje odlučuje možete li nastaviti ili ne. Sada u nekim stvarima moram biti oprezniji nego prije, moram posvećivati veću pažnju treninzima i pripremama za utakmice", dodao je Argentinac.

Top Komentari

ubnt
Najbolji klub na svijetu al u khurzu ! Nije ni među najbolja 3 hobbitu !
3 8
zizu82
I sad on kao treba otići negdje van Španije da bi dokazao nekim debilima da je najbolji...hahahahaha.Evo sad će,samo što nije...hahahahaha Šta god ko mislio i pričao,najbolji je i to je fakta a to što to neki ne mogu da podnesu jer ih izjede ljubomora njega baš zaboli racku...
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi