Ronaldo poručio upravi Juventusa da mu dovede tri igrača Barcelone
Ronaldo želi vidjeti Cillessena, Umtitija i Rakitića u Juventusu

Portugalac ne odustaje od Lige prvaka

Ronaldo poručio upravi Juventusa da mu dovede tri igrača Barcelone

S. Pašalić

Cristiano Ronaldo je rekao čelnim ljudima Juventusa da se zapute u Barcelonu kako bi doveli kvalitetna pojačanja za Ligu prvaka.

Juventus je ove sezone osvojio još jedan u nizu naslova prvaka Serie A, ali je u Ligi prvaka zaustavljen u četvrtfinalu od Ajaxa.

Kako prenosi Fox Sports, Ronaldo želi vidjeti trojicu igrača Barcelone naredne sezone u Torinu.

Radi se o Jasperu Cillessenu, Ivanu Rakitiću i Samuelu Umtitiju. Jasper Cillessen je već izjavio da će mu ovo biti posljednja sezona u Barceloni s obzirom da je nastupao samo u Kupu Kralja i želi više da igra u narednoj sezoni.

S druge strane Juventus mora pronaći zamjene za veterane u odbrani, Giorgia Chiellinija i Leonarda Bonuccija.

Zbog toga je Ronaldo predložio Samuela Umtitija koji bi nakon eventualnog dolaska Matthijsa de Ligta mogao imati još manju minutažu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Konačno, Portugalac vjeruje da bi Ivan Rakitić pojačao vezni red Stare dame, kojem je potreban novi igrač, što se najbolje vidjelo u utakmici protiv Ajaxa.

Sva ova tri pojačanja bi Juventus trebala koštati između 100 i 120 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Pljuc
Morel i da mu Hakala šta otpjeva na uvce??
1 0
aaaa1111
je sigurno rekao. Gdje Vi ovakve vijesti kopate?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi