Ronaldov potez na pressu postao hit: Došao ljut i sklonio flaše Coca-Cole

Imao je i poruku nakon toga

Ronaldov potez na pressu postao hit: Došao ljut i sklonio flaše Coca-Cole

H. Zilić

Portugal će sutra odigrati prvu utakmicu na EURO-u, a protivnik je selekcija Mađarske.

Meč se igra u Budimpešti koja je dopustila puni kapacitet stadiona i očekuje se oko 60.000 navijača.

Prije tekme danas je održana press konferencija na kojoj je show imao Cristiano Ronaldo.

Portugalac je po dolasku u press zonu odmah sklonio flaše Coca-Cole koji je jedan od sponzora.

Nakon toga izvadio je flašu sa vodom i rekao "pijte vodu".

Oglasi

Poznato je da je Ronaldo vodi veoma zdrav život, a današnja reakcija sa press konferencije postala je već hit na društvenim mrežama.

Prisutne novinare danas na press konferenciji zanimalo je i šta će biti s njegovim klupskim statusom i da li će ostati u Juventusu i naredne sezone.

Međutim, odmah je bilo jasno da Ronaldo i nije baš raspoložen da priča o Juventusu i jasno je poručio da je trenutno samo fokusiran na reprezentaciju Portugala i Evropsko prvenstvo.

"Igram na vrhunskom nivou već 18 godina, ali to mi ne predstavlja neki problem. Da imam 18 ili 19 godina sigurno da ne bih spavao od uzbuđenja i razmišljanja o svojoj budućnosti. Sada je situacija drugačija. Imam 36 godina i nije mi važno sada da li ostajem ili napuštam Juventus", rekao je Ronaldo i dodao.

"Šta god se desi bit će najbolje za obje strane. Sada sam fokusiran samo na Euro i želim da ga osvojimo. Optimistični smo i želim da imamo pozitivno razmišljanje od prve do zadnje utakmice".

Podsjetimo, Portugalci na ovogdišnjem EURO-u brane titulu osvojenu 2016. godine u Francuskoj.

Top Komentari

Zoilomas
Ovo je reakcija u vezi sa srcanim udarom Eriksena, malo nakon sto je pao kamere su pokazivale publiku i malu djecu u kojem se snimku moze vidjeti samo kola cips I hrana koja goji. Znam da su tu oni dosli radi zabave i mogu raditi sta zele ali ostaje na profesionalcima kao sto je Ronaldo da bude vodza na terenu i sa njega.
29 2
realno_govoreci
Mozda je Messi najveci talenat u historiji nogometa i ima to nesto s cim se rodio ali je Ronaldo nesto sto svima treba biti pokazatelj sa upornim radom,odricanjem,i upornoscu mozes daleko dogurati,vise je blizi " obicnom" svijetu.
24 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi