Ronaldo: Previše poniznosti nije dobro
Foto: EPA

Portugalac uvjeren u pobjedu u finalu Lige prvaka

Ronaldo: Previše poniznosti nije dobro

Cristiano Ronaldo je u zadnjih devet utakmica svog Real Madrida postigao 14 golova i u sjajnoj formi dočekuje finale Lige prvaka protiv Juventusa.

Komentarišući predstojeće finale Lige prvaka Ronaldo je istakao da smatra da previše poniznosti nije dobro za njega i njegovu ekipu.

"Na dan utakmice će biti puno nervoze i ja preferiram da sada ne razmišljam puno o finalu", rekao je Cristiano, pa nastavio:

"Previše poniznosti nije dobro, mi moramo pokazati naš karakter i pokazati ko je najbolji...Imam osjećaj da ćemo odigrati sjajnu utakmicu i na kraju slaviti pobjedu."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Osjećam se veoma, veoma dobro, imam malu prehladu, ali to je bolje nego da sam povrijeđen. Kada se radi o fizičkoj prirpemljenosti, na višem sam nivou nego u nekoliko proteklih sezona. To je i zato što sam manje igrao, iako sam, u ekipi, odigrao najviše utakmica", nastavio je Portugalac, te na kraju dodao:

"Finala se dobijaju postizanjem golova...Imamo priliku odbraniti titulu i ući u historiju Lige prvaka. To je velika motivacija za nas."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi