Ronaldo "očitao" lekciju Jamesu

Portugalac se odlučio našaliti

Ronaldo "očitao" lekciju Jamesu

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida danas dočekuju Eibar u okviru sedmog kola španske La Lige.

Nakon tri uzastopna remija kraljevski klub će danas tražiti pobjedu protiv Eibara kako bi zadržao lidersku poziciju u domaćem terenu. Igrači ove ekipe jučer su odradili zadnji trening pred meč na kojem je vladala jako dobra atmosfera.

U centru pažnje bili su Cristiano Ronaldo i James Rodriguez. Nakon jednog uklizavanja Jamesa Portugalac je odlučio da mu "održi" lekciju. Ronaldo je govorio da mora paziti na startove na treningu.

Očito da Kolumbijac nije puno mario za ono što mu govori Ronaldo, ali nije ni shvatio da je portugalski igrač želio samo da se našali.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije