Ranieri: Ronaldo problem? Ne, ne, ne...
FOTO - EPA

Riječi hvale za Portugalca

Ranieri: Ronaldo problem? Ne, ne, ne...

Adnan Beganović

U okviru 12. kola Premiershipa u subotu će između ostalog snage odmjeriti Watford i Manchester United.

Uoči ovog duela novimarima na Otoku se obratio menadžer Watforda, Claudio Ranieri, koji se dotakao i jednog od najboljih svjetskih fudbalera svih vremena Cristiana Ronalda.

Portugalac se ove sezone vratio na Teatar snova, no i pored sjajne statistike, sve više se na Otoku piše da je on jedan od najvećih problema Uniteda.

Upravo o tome je govorio Ranieri, koji ne dijelu to mišljenje.

"Ronaldo je jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Za engleski fudbal njegov povratak je dobar znak. Mnogo mladih igrača ga gleda i žele biti kao on. To je sjajna odluka za engleski fudbal", rekao je Ranieri i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Je li Ronaldo problem? Ne, ne... Daj mi Ronalda, molim te. Neće mi biti problem i igrat će cijelo vrijeme".

Ove sezone 36-godišnji fudbaler odigrao je 13 utakmica za Manchester United u kojima je postigao devet golova i imao jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi