Ronaldo se oglasio nakon tužne noći u Lisabonu: "Nema izgovora, ovo nas neće srušiti"

Portugal ide u baraž

Ronaldo se oglasio nakon tužne noći u Lisabonu: "Nema izgovora, ovo nas neće srušiti"

Endin Čaušević

Reprezentacija Portugala će kroz baraž morati tražiti svoj put na Svjetsko prvenstvo.

Portugalci su sinoć u Lisabonu doživjeli poraz od reprezentacije Srbije koja je slavila sa 2:1, te se direktno na kraju plasirala na Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kataru naredne godine.

Selekciji Portugala bio je dovoljan i bod iz ove utakmice da na kraju bude prva, ali su doživjeli šokantan poraz pred svojim navijačima zbog čega ćemo ih gledati u martu u baražu.

Sigurno je da su se Portugalci nadali da će izbjeći baraž i već sada se lagano pripremati za Mundijal, ali to se neće desiti.

Poraz protiv Srbije je pogodio najviše Cristiana Ronalda koji nije mogao da sakrije svoje frustracije nakon utakmice. No, on se jutros oglasio nakon svega s jasnom porukom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Fudbal nam je još jednom pokazao da nas težak put ponekad najčešće vodi do onih najpoželjnijih ishoda. Jučerašnji rezultat je bio težak za nas, ali nedovoljan da nas sruši. Cilj plasmana na Svjetsko prvenstvo je još uvijek živ i znamo šta trebamo uraditi da ga ostvarimo. Nema izgovora. Portugal ide u Katar", poručio je Ronaldo.

Top Komentari

King_Kenny
...nece,sad ce vam nasteliti Makedoniju u barazu,sudije ce vas pogurati i eto vas na SP.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi