Ronaldo se oglasio i objasnio svima zašto je danas boravio u Barceloni

Nije došao na ljekarske preglede

Ronaldo se oglasio i objasnio svima zašto je danas boravio u Barceloni

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da je Cristiano Ronaldo otputovao u Barcelonu kako bi odraditi dodatne ljekarske preglede zbog povrede zadnje lože.

Ronaldo je povredu zadobio na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Portugala i Srbije kada je iz igre izašao u prvom poluvremenu. On je izjavio nakon toga da će van terena biti najviše dvije sedmice jer dobro poznaje svoje tijelo.

Portugalac je zatražio izmjenu dok je osjetio bol u zadnjoj loži i jednostavno ništa nije htio rizikovati. Mediji na Apeninima su objavili da je Ronaldo danas otputovao u Barcelonu da se konsultuje s ljekarima u jednoj privatnoj bolnici.

Ipak, ispostavilo se da to nije bila istina, te da je Ronaldo u katalonskom gradu bio zbog sponzorskih obaveza prema Nikeu što je na kraju objavio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Great day at new @nike offices in Barcelona! Always nice to spend time with my partners! #nike #nikefootball

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi