Ronaldo se oglasio nakon što je izostavljen sa spiska igrača: Fokusiran sam na povratak!
(Foto: EPA)

Cristiano radi na oporavku

Ronaldo se oglasio nakon što je izostavljen sa spiska igrača: Fokusiran sam na povratak!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo neće igrati za Juventus u utakmici protiv Atalante.


Trener Stare dame Maurizio Sarri objavio je popis igrača na kojem nema CR-a, što je mnoge iznenadilo, jer je Portugalac nedavno odradio dva meča za reprezentaciju.

Sarri tvrdi kako Ronaldo fizički nije spreman za utakmicu, a zvijezda Juventusa se oglasila na Instagramu i donekle je potvrdio da je zaista nespreman.

"Fokusiran sam na oporavak kako bih se što prije vratio", poručio je Ronaldo.

Ronaldo ove sezone ne blista. Odigrao je ukupno 14 utakmica i ima postignutih šest golova, ali ga je Sarri često mijenjao tokom utakmica.

To je dodatno pojačalo sumnje da se CR ne slaže baš najbolje sa trenerom italijanskog prvaka, iako su obojica te navode odbacivali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

Focused on my recovery to come back soon!⚽💪🏽

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
I ti si svoje zavrsio ..oprosti se sa stilom !
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi