Ronaldo se pojavio u javnosti prvi put nakon optužbi za silovanje

Nije mu lako

Ronaldo se pojavio u javnosti prvi put nakon optužbi za silovanje

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo ovih dana nalazi se u centru pažnje nakon što ga je Kathryn Mayorga optužila za silovanje koje se navodno desilo 2009. godine u Las Vegasu.

Svi mediji već danima bruje o optužbama Amerikanke, a Ronaldo je to odmah demantovao. Ipak, pojavilo se nekoliko dokaza u ovom slučaju zbog čega je policija u Las Vegasu otvorila istragu. Igraču Juventusa ovih dana nije bilo do nekog posebnog druženja u javnosti, a čak je propustio jedan od treninga Stare dame.

No, danas se Ronaldo pojavio u javnosti po prvi put nakon što su se pojavile optužbe za silovanje. Portugalac je stigao u Trening centar Juventusa i trenirao s ekipom dan nakon meča Lige prvaka u kojem Ronaldo nije igrao zbog suspenzije.

Cristiano Ronaldo was back in training with his Juventus team-mates on Wednesday

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi