"Teško mi je to prihvatiti, Modrić je zaslužio aplauz Ronalda i Messija"

Ricardinho kritikovao najbolje igrače svijeta

"Teško mi je to prihvatiti, Modrić je zaslužio aplauz Ronalda i Messija"

E. Čaušević

Prije sedam dana u Londonu je održana FIFA-ina ceremonija The Best na kojoj se birao najbolji igrač svijeta, a nagrada je otišla u ruke Luke Modrića.

Za ovu nagradu borili su se još Cristiano Ronaldo i Mohamed Salah, ali na kraju je odlučeno da je za 2018. godinu najbolji igrač svijeta Modrić. Ipak, mnogi su bili razočarani što Ronaldo nije došao na ovu ceremoniju i čestitao bivšem saigraču.

Na ceremoniji nije bilo ni Lionela Messija, ali mnogima je to bilo opravdano jer uopšte nije bio u konkurenciji za najboljeg igrača svijeta. Jedan od najboljih futsalera ikad Ricardinho žestoko je kritikovao Ronalda i Messija.

"Ne znam da li će me koštati ovo što ću reći, ali neko koga mi cijenimo i ko je uzor djeci teško je vidjeti da napravi takvu stvar. Stvarno ne razumijem zašto nisu bili tu, ali pobjednik je zaslužio i njihov aplauz", poručio je Ricardinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije