Ronaldo se požalio prijateljima, priznao da je pogriješio što je otišao iz Reala

Španski ABC tvrdi

Ronaldo se požalio prijateljima, priznao da je pogriješio što je otišao iz Reala

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je požalio i priznao je da je pogriješio što je napustio Real Madrid.

Ronaldo je nakon sjajnog perioda u Madridu, odlučio da u 33. godini krene put Torina i da pokuša s Juventusom osvojiti Ligu prvaka. Unatoč tome što se dobro snašao u Italiji i što ima sjajan tim s kojim bi zaista mogao puno napraviti, navodi se da je Portugalac tužan jer je ostavio Real.

Ako je vjerovati španskom listu ABC, Ronaldo je nekolicini bivših saigrača otkrio da mu je žao što je otišao iz Reala i vjeruje da bi osvajao Zlatne lopte 2018. i 2019. godine da je ostao na Santiago Bernabeu.

Portugalski napadač šokirao je nogometni svijet kad se u junu 2018. pridružio Juventusu za 100 miliona eura. Ali od tada na neki način njegova slavna karijera propada u pojedinačnim statistikama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lionel Messi, njegov vječni rival, ostao je u Barceloni i osvojio opet Zlatnu loptu, a Portugalac u Italiji trenutno nije u najboljoj formi i nedavno je bio bijesan jer je zamijenjen prije kraja utakmice.

Cristiano je postigao svega 8 golova u 17 utakmica u svim natjecanjima ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manijak87
Jah, kriv Juventus sto si na zalasku karijere. Hajde Boga ti.
10 1
Adnanos
Italija nije Spanija. Lakse je puno davat golove u Spaniji pogotovo ako igras za Barcu ili Real. Nebi ni Messi puno bolje prosao kad bi recimo u Napoli dosao.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi