Ronaldo se zamjerio i navijačima

Postao previše nervozan

Ronaldo se zamjerio i navijačima

Očajna igra Real Madrida u posljednjih nekoliko mečeva ostavila je traga na Cristiana Ronalda.

Ronaldo ne usjeva tako često ove sezone pronaći put do mreže, pa je zbog toga često vidno nervozan.

Nedavno se posvađao sa trenerom Reala Zinedinom Zidaneom nakon što ga je Francuz izveo iz igre u meču protiv Las Palmasa, a nakon utakmice protiv Eibara posvađao se i s navijačima.

Naime, razmažena madridska publika nije navikla na remije protiv ekipa kao što je Eibar, pa su odlučili da fudbalere Reala 'počaste' zvižducima nakon meča. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

To se nije svidjelo prvoj zvijezdi tima Cristianu Ronaldu koji je odlučio nešto promrmljati sebi u grudi, a profesionalni čitači s usana uspjeli su otkriti da je, između ostalog, rekao: 'da je barem malo mira'.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti