Kakvo neprijatno iznenađenje za Ronalda dok je pregledavao storyje svoje zaručnice

Nije se tome nadao

Kakvo neprijatno iznenađenje za Ronalda dok je pregledavao storyje svoje zaručnice

E. Škorić

Iako je Cristiano Ronaldo legenda Real Madrida, jedan od njegovih sinova odlučio je da obuče dres Barcelone.

Iako je Ronaldo dugi niz godina vodio bitke s Messijem i Barcelonom, te je zakleti Realovac, njegov sin ipak ne mari za to. Kao i sva druga djeca, Ronaldov sin ne gleda na sportska nadmetanja kao odrasle osobe, te je na kraju obukao dres koji mu se najviše sviđa.

U slučaju jednog od Ronaldovih klinaca, to je dres Barcelone iz tekuće sezone.

Ronaldova zaručnica i slavna influencerica Georgina Rodriguez je podijelila video troje svoje djece kako skaču po krevetu uz pjesmu iz filma "The Super Mario Bros. Movie", a jedan od sinova na sebi ima dres Katalonaca.

Ranije su Ronaldova djeca viđana u raznim dresovima, najviše Reala, Manchestera, Juventusa kao bivših klubova ili Porutgala, ali očito postoji i izuzetak.

Oglasi

Ronaldo je trenutno član Al Nassra u Saudijskoj Arabiji, a protiv Barcelone je igrao 34 utakmice, te ima 10 pobjeda, devet remija i 15 poraza.

Portugalac je Barceloni u karijeri zabio ukupno 20 golova , nerijetko se pokazujući kao trn u oku katalonskom klubu.

Za razliku od Ronalda, njegovi nasljednici ne dijele njegova mišljenja, a pitanje je kako će on na sve to reagovati i da li će možda u budućnosti zabraniti Barcin dres svojoj djeci.

Bez obzira na sve, to bi bilo previše, kao pravi otac vjerovatno će dopustiti da djeca sama odaberu čije dresove nose i za koga da navijaju.

U međuvremenu, Ronaldo i Al Nassr nastavljaju borbu za titulu u Saudijskoj Arabiji. Za tri dana dočekuju Al Shabab u 28. kolu i nemaju pravo na kiks jer im vodeći Al-Ittihad bježi tri boda tri kola prije kraja. 

Portugalac je postigao 13 golova na 14 nastupa za Al Nassr i u 38. godini nastavlja da oduševljava, iako bi mnogi voljeli da je ostao u Evropi i da igra najveća takmičenja.

Top Komentari

CeZenicaLik
Prestanite vise ovakve gluposti zbog vase novinarske branse-zarade objavljivati.Stidite se.....fuj
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi