Ronaldo ponovo u centru pažnje: Osmijeh, prolazak pored saigrača i zagrljaj za Pepea

Nakon drugog gola Portugala

Ronaldo ponovo u centru pažnje: Osmijeh, prolazak pored saigrača i zagrljaj za Pepea

E. Oštraković

Reprezentacija Portugala nakon prvog poluvremena vodi sa 2:0 protiv Švicarske u okviru osmine finala Svjetskog prvenstva koje se igra u Kataru.

Portugalci su bili blagi favoriti, ali niko nije mogao očekivati da će imati vodstvo od dva razlike nakon prvog poluvremena.

Svi su bili iznenađeni kada je objavljen sastav Portugala jer je Cristiano Ronaldo ostavljen na klupi, a umjesto njega je utakmicu počeo Ramos.

Upravo Ramos je postigao gol za vodstvo Portugala nakon samo sedamnaest minuta igre i to nakon asistencije Joao Felixa.

Svi su odmah tražili Ronalda da vide njegovu reakciju nakon postignutog gola, ali kamere ga nisu snimile da li slavi gol sa saigračima.

Ipak, nakon što je Pepe postigao gol za 2:0 u 33. minuti kamermani su ovaj put svoj posao obavili na sjajan način.

Oglasi

Tako je Ronaldo snimljen kako sa saigračima proslavlja pogodak svoje reprezentacije, ali nije previše pažnje obraćao na sve saigrače.

[twitter]https://twitter.com/totalcristiano/status/1600213265853796352[/twitter]

Naime, on je uz osmjeh došao do Pepea, te ga je zagrlio i proslavio sa njim njegov gol na večerašnjoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ostaje da vidimo da li će Ronaldo dobiti šansu da zaigra u drugom poluvremenu večerašnje utakmice ili će susret odgledati sa klupe. 

Jasno je da ako uđe u igru, da će Ronaldo dati sve od sebe da postigne gol i tako na najbolji način odgovori selektoru što ga je ostavio na klupi.

Top Komentari

Sars33
Zar nije 'bahat"
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi