Prošli mjesec u Manchesteru, a sada u Kataru: Nesretnog YouTubera niko ne može utješiti

Speed došao da konačno gleda Ronalda, ali...

Prošli mjesec u Manchesteru, a sada u Kataru: Nesretnog YouTubera niko ne može utješiti

E. Čaušević

Portugal igra trenutno meč osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Švicarske, a selektor ove reprezentacije Fernando Santos je sve iznenadio odlukom da Cristiana Ronalda ostavi na klupi i to je najviše razočaralo YouTubera po imenu Speed.

Ronaldo se našao na udaru kritika nakon utakmice protiv Južne Koreje kada je negodovao Santosu što ga je rano izveo iz igre, a takvo ponašanje očito se nije svidjelo selektoru Portugala.

Santos je pokazao Ronaldu da je on gazda i ostavio ga je večeras na klupi što je malo ko očekivao s obzirom da se zna kakav status Cristiano ima u svojoj reprezentaciji i domovini.

Takav potez Santosa najviše je razočarao nesretnog YouTubera po imenu Speed koji je veliki Ronaldov fan, ali nema nikako sreće da konačno uživo na djelu gleda jednog od najboljih igrača svih vremena.

Speed je prije mjesec dana također bio u centru pažnje kada je iz Amerike odlučio da otputuje u Manchester kako bi gledao United i Ronalda na sceni, ali i tada ga je dočekao hladan tuš.

Ronaldo nije uopšte bio u sastavu na utakmici koju je Speed pratio na Old Traffordu i već tada je očito bilo da ga u dresu Manchester Uniteda više nećemo ni vidjeti.

Oglasi

Nakon što se žestoko razočarao svojim odlaskom u Manchester ovaj popularni YouTuber odlučio je sreću da iskuša i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali tamo ga je dočekala skoro ista scena.

Speed je stigao ranije na stadion Luisail u dresu Cristiana Ronalda i bio je siguran da će konačno gledati na terenu svog idola jer je on bio standardan na mečevima grupne faze Mundijala.

Međutim, nije mogao da vjeruje da je Ronaldo ostao na klupi i da neće igrati od prve minute, a njegova reakcija kada je to saznao dovoljno pokazuje koliko je bio razočaran.

Ipak, za Speeda još uvijek nije ništa izgubljeno jer postoji dobra prilika da će ipak vidjeti Ronalda na sceni jer bi bila zaista senzacija ukoliko ga Santos ne uvede u igru u nastavku utakmice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

No, mnogima je nevjerovatno koliko je Speed nesretan u ovim situacijama i za njega bi sigurno bila propast ukoliko Ronaldo ni večeras ne bude igrao.

Potrošio je ogroman novac na put u Manchester i sada u Katar, ali očito kao da ga je neko prokleo što se tiče Cristiana Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi