Ronaldo u Madridu, poruku navijačice nije mogao da ignoriše

Portugalac ponovo u Španiji

Ronaldo u Madridu, poruku navijačice nije mogao da ignoriše

E. Škorić

Jedan od najboljih igrača svijeta Cristiano Ronaldo vratio se u Madrid.

Cristiano Ronaldo je nedavno boravio u Madridu gdje je igrao protiv Atletica s Juventusom onaj prvi meč osmine finala Lige prvaka. Tada je njegov tim izgubio s 2:0, ali je u revanšu Ronaldo zabio hat-trick za prolaz svog tima.

Sada se opet Ronaldo vratio u Madrid, ali ne na potpis ugovora s Realom, što bi voljeli mnogi navijači, već da bi otvorio svoju kliniku za transplataciju kose.

Tamo su Portugalca dočekali navijači Reala, a poruka je bila: "Vrati se u Madrid".

Cristiano je navijačici pokazao palac prema gore, a ko zna, možda se uskoro i vrati sada kada je došao i Zinedine Zidane.

"Ovo je malo drugačiji, jedinstven projekat. Ćelavost je veliki problem, a mi želimo da pomognemo ljudima s njihovim sampouzdanjem jer svi vole da misle na svoj imidž", kazao je Ronaldo na pitanje u svom projektu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti