UEFA danas objavila loše vijesti za Cristiana Ronalda i Juventus

Pokrenuta istraga

UEFA danas objavila loše vijesti za Cristiana Ronalda i Juventus

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je najzaslužniji što ćemo Juventus gledati u četvrfinalu Lige prvaka jer je bio fanastičan u revanšu protiv Atletico Madrida.

Atletico je prvi meč dobio sa 2:0 i činilo se da je sve gotovo, no u revanš utakmici je Ronaldo vodio Juve do preokreta s tri gola i tako im osigurao mjesto u narednoj fazi ovog takmičenja.

Međutim, Ronaldo je na kraju meča napravio veoma nepromišljen potez kada je imitirao Diega Simeonea. On se okrenuo prema navijačima Atletica i uhvatio za testise što bi ga moglo žestoko koštati.

UEFA je danas objavila loše vijesti za Ronalda i Juventus jer su potvrdili da je zvanično otvorena istraga protiv portugalskog fudbalera. Također, poznato je da će konačna odluka oko ovog slučaja biti donesena 21. marta.

Mnogi vjeruju da bi ovaj potez mogao koštati Ronalda i da postoji mogućnost da ga nećemo gledati u četvrtfinalu jer se špekuliše da će dobiti dvije utakmice suspenzije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, u Juventusu se nadaju da će im progledati kroz prste, te da će Ronalda kazniti samo novčano jer su to uradili i sa Simeoneom. No, sigurno je da će u Torinu itekako strepiti u naredna tri dana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi