Kako je Ronaldo vidio meč u Bergamu?
FOTO - EPA

Postigao oba pogotka za United

Kako je Ronaldo vidio meč u Bergamu?

Adnan Beganović

U 4. kolu Lige prvaka grupe F Atalanta i Manchester United su podijelili bodove (2:2), a Villarreal je nadigrao Young Boys (2:0), tako da će se putnici u osminu finala znati tek nakon posljednjeg kola.

Dobar meč u Bergamu su odigrali Atalanta i Manchester United. Domaći su u dva navrata imali prednost, no Crvene vragove je u život vraćao jedan od najboljih fudbalera svih vremena Cristiano Ronaldo.

Oba pogotka za United je postigao sjajni Ronaldo, a nakon meča je istakao da je zadovoljan remijem.

"Težak meč, ali vjerovali smo do kraja. Pomogao sam ekipi da osvoji bod i sretan sam zbog toga. Nikada ne odustajemo, vjerovali smo do kraja i ovo je dobar rezultat za nas", istakao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Učinit ćemo sve što možemo kako bismo ostvarili ciljeve. Mi smo Crveni vragovi", dodao je portugalski reprezentativac i najbolji strijelac u historiji Lige prvaka.

Na kraju dodajmo da United nakon četiri kola ima sedam bodova, kao i Villarreal. Atalanta ima dva manje, a Young Boys je osvojio tri boda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Tap in
1 2
Lavjasingolman
Ocima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti