Ronaldo uoči El Clasica zatražio špalir: Stigao je i odgovor od Barcelone

Ronaldo uoči El Clasica zatražio špalir: Stigao je i odgovor od Barcelone

Adnan Beganović

U subotu je na rasporedu jedan od najvećih derbija na svijetu, onaj između Reala i Barcelone, a kao i uoči svakog tenzije neprestano rastu.

Barcelona u El Clasico ulazi sa 11 bodova prednosti uz utakmicu više i eventualnom pobjedom u Madridu vjerovatno bi riješila pitanje prvaka.

Svjesni su toga i u Madridu, a nakon što su osvojili titulu klupskog svjetskog prvaka, najbolji svjetski igrač Cristiano Ronaldo izjavio je da bi Barcelona u njihovu čast trebala napraviti špalir.

"Bilo bi sjajno da nam to prirede, ipak smo mi dvostruki svjetski prvaci", rekao je Ronaldo nakon trijumfa protiv Gremija i tako pokušao isprtovocirati ljute rivale.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I uspio je, pošto je veoma brzo iz Barcelone stigao odgovor i to od direktora Guillerma Amora.

"Radimo špalir nekom ko je bolji od nas u istom takmičenju, a ovdje to nije slučaj", jasno je poručio Amor.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dasi
Ne govoriš istinu direktore.Real je bio šampion pa niste previlili špalir.
4 2
Iso Spahic
pa mater vam jebem glupu pogledaj malo tabele LA LIGE LIGE PRVAKA itd itd od prosle godine pa ces vidjeti ko kome gleda u ledja cccc
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi