Ronaldo: Vrlo sam sretan zbog prvog trofeja, ali ovo je samo početak

Prva zvijezda Stare dame nakon pobjede

Ronaldo: Vrlo sam sretan zbog prvog trofeja, ali ovo je samo početak

Fudbaleri Juventusa osvojili su danas prvi trofej u ovoj sezoni.

Oni su u susretu Superkupa Italije porazili Milan sa 1:0 u Jeddahu i na taj način došli do trofeja, a strijelac jedinog pogotka na susretu je bio Portugalac Cristiano Ronaldo.

Nakon meča on je rekao da je vrlo sretan zbog prvog trofeja u Juventusu, ali da je ovo tek početak.

"Bio je ovo vrlo težak meč. Uslovi su bili vrlo teški jer je bilo vruće. Igrali smo dobro, kreirali dosta prilika i naravno da sam vrlo sretan jer sam postigao pobjednički gol. Sretan sam jer sam htio započeti 2019. godinu sa trofejem. Ovo mi je prva titula u dresu Juventusa i drago mi je zbog toga".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je tek početak, idemo korak po korak. Osvojili smo ovaj kup, sada moramo ići korak po korak kako bismo došli do narednog trofeja. Seria A je bila uvijek Juventusov primarni cilj. Na vrhu smo tabele, ali sezona je vrlo duga i moramo biti vrlo pažljivi, tako da neće biti nimalo lako".

Inače, Juventusa naredni meč igra upravo u Seriji A i to u ponedjeljak navečer protiv Chieva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi